Zidni inverteri

Zidni inverteri Zidni inverteri JAPAN

Fujitsu General Japan inverter klima uređaji su prisutni na našem tržištu od 1992. godine i postali su simbol velike uštede energije, pouzdanosti i najekonomičnijeg vida grejanja i hlađenja.

Inverter klima uređaji su pored funkcije hlađenja postali masovno zastupljeni za funkciju primarnog grejanja i tokom svih ovih godina u zimskom periodu je bilo prilika za proveru i testiranje kvaliteta rada Fujitsu General klima uređaja na velikim minusima pa i do minus 25 stepeni spoljne temperature.

Inverter tehnologija omogućava promenu broja obrtaja kompresora i "tihi start" gde se kompresor pokreće od nula obrtaja i tokom rada kompresor menja broj obrtaja u zavisnosti od potreba u prostoru i zahteva korisnika čime se postiže maksimalna ušteda energije. Stepen dobrote može ići i do 5,1 puta što znači da se za jedan utrošen kilovat energije može dobiti i do 5,1 kw toplotne energije. Prilikom hlađenja u letnjem periodu se može dobiti i do 8,5 kw rashladne energije za jedan utrošen kilovat energije čime se apsolutno dobija najbolji i najjeftiniji vid komfornog grejanja i hlađenja. Upravljanje inverter Fujitsu General klima uređajima je moguće i putem wi-fi internet kontrole sa smart phone, pc i tablet uređaja.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.